Hun Eng

Az „OKOS” szívószál

“Személyre szóló ingyenes online hirdetőoszlop!”

Ma már szinte mindenki elmondhatja magáról, hogy okos telefont használ, ez megszokott és mindennapos dolog. E-mailezünk utazás közben, vagy éppen olvasunk, de még filmet is nézhetünk rajta. Használjuk a navigációt, a térképet, vagy éppen csak információt szeretnénk kapni valamiről, szinte azonnal a telefon után nyúlunk segítségért. Egyre jobban terjed a QR kódok használata is, már Európában is egyre népszerűbb. A QR kódok gyors terjedése adta az ötletet, hogy elkészítsük SZÍVÓSZÁLAKRA nyomtatva. Kipróbáltuk és működik! Ez után már semmi akadálya annak, hogy akár egy étteremben ülve a vacsoránkra várva kitáruljon a világ és az italunkba helyezett szívószál máris megadja a kért információkat, melyek száma végtelen: lehet étlap, itallap, köszöntő, specialitások bemutatása, akció, de visszatérő vendégeknek akár kedvezmény is csak a szívószál segítségével.
Mivel alacsony fő/költség arányú reklámeszköz a szívószál, ezrével szórható FESZTIVÁLOKON, rendezvényeken és a rányomtatott QR kóddal az okos telefonon megjeleníthető a programesemény, tartalma, helyszíne, de bármilyen ezzel kapcsolatos információ. Egy aprócska, mindössze negyed négyzetcentiméternyi reklámfelületre van ahhoz szükség, hogy az akár végtelen hosszú információt hordozzon! A QR-kódok tartalmát folyamatosan lehet módosítani, naprakésszé tenni, így egy nagy sorozatpéldányú szívószálat nem kell egy meghatározott időn belül felhasználni, mert a weblap felülete bármikor frissíthető!
Rendezvényszervező cégek vagy fotóművészek az ifjú párral egyeztetve meglephetik a vendégeket azzal, hogy az esküvőjükön használt szívószálakból emlékbe adnak mindenkinek párat és a rányomtatott QR kód segítségével azonnal elérhető az internetre feltöltött fényképalbum.

okos

 

Italgyártó és  forgalmazó cégek a QR kód segítségével elhelyezhetnek ennek az aprócska eszköznek a segítségével szinte végtelen infót, mint például: promóciók, nyereményjátékok, versenyek, de akár koktélok receptjeit is.

A magyaros ajándékokat forgalmazó boltok ennek a kis kódnak a segítségével ráhelyezhetik a város bemutatását, köszöntőt, programlehetőségeket, térképet vagy akár egy rövid idegenvezetést a kiemeltebb látványosságokról, nevezetességeinkről.

A szívószálakra mindig az aktuális információt lehet QR kód formájában rányomtatni, időtálló, hiszen maga a kód nem változik, a tartalom pedig bármikor frissíthető. A reklámfelület méretét tekintve nem ütközik akadályba, és a reklámozás költséghatékony.

Szem előtt tartjuk a reklámot!


 

Kérje árajánlatunkat, vagy ha kérdése van, írjon nekünk!

Név:*

Email:*

Tárgy:

Üzenet